Emily Dickinson - The Duel

Ирина Санадзе
 Поединок

Давид был посильней меня,
А я - в сто раз отважней.
Собрав всю силу, с миром в бой
Вступила я однажды.

Я камень целила, но вниз
Сама лечу куда-то.
То ль Голиаф великоват,
То ль я чуть маловата.

 Эмили Дикинсон


 The Duel

I took my power in my hand
And went against the world;
‘Twas not so much as David had,
But I was twice as bold.

I aimed my pebble. But myself
Was all the one that fell.
Was it Goliath was too large,
Or only I too small?

 Emily Dickinson