Колискова

Асраи Деониский
Ніжна ніч запалює зорі.
Проводжає вітер сонце.
Сон-дрімота ходить долом,
заглядає у віконце.
„Баю-бай” – муркотить киця,
„хто не спить ще? Не годиться!
Закривайте оченята,
хай насниться вам квітчаста
Весна – діва-молодиця.
Спи і ти, моє кохання.
Засинай у глибі серця.
Все одно для тебе, миле,
місця у світі не знайдеться.