An Armenian Prayer - in crazy armenian

Эмиль Петросян
(RABIZ VERSION, Written in Armenian)

1.
Amen or
tun galuc
indz asumem
Em jan axpers
Lava lnelu
Ara xi es dilxor ara
Zhash tam sranc vznerin ara
Qo vaxt@ ur-voraya galisa
Xi chgides ara? -
mardik vor grqert kartan
tut zhe qaqeluen takner@ ara
Dimaci karoche
Klrit chdnes
Haskacar?

bayc de
oric or
vichak@ bardanuma
axr
tenc chei patkeracnum eli im kyanq@

karoche inch asac
mek-mek vnushat em lnum eli

2.
lurj em asum
es verjers
shat xarnem
tip@ aprumem eli
aravot shut gorci
irigun@ ush tun
gzhanoca karoche
shan pes ashxatumem
bayc atdacha chka eli
ara
et gorcn el mi klirs cher
chisht en asum eli
mard vor alternativa chuni
klriya koshkvum

3.
et sax hech
es garunn el vonc sksvav
ha pceri masin em mtacum
ara et dranc vorner@
dosher@
hogis utumen ara
qunum em naprawo-nalewo
tenc el chexav eli
mi qich dnjanam
et dra patcharov el
vabshe pti problemners lucem
bayc de klrovs em zbaxvum
axr mi milion problem unem ara

chnayac seksic chisht ban chka

4.
plyus dran es verjers
mi hat uxxxxxxxx inch puc ka
shaqaravor shaqaracic
celenapravlena raskrutka em anum
ara @nenc lava hets
asuma chay budesh
yes el ha nayem dra vorin
ara @nenc kxrem anunt kmoranas axchi
hla ures
aziz jan
meka plotni nstcnelu em

mi xosqov
chnayac vor ser em wsyo zhe man galis
chi stacvum eli indz mot
kentronanal mi axjka vra
chnayac porcumem
amen or porcum em
bayc de ashkis xuy kstacvi

5.
hima verem @ngac divanin
voters taq jri mej
u mtacumem
haykakan cceri masin
voronq esorvanic
im hishoxutyan mej
gravitaciayi chen entarkvum
u chaykeqi pes
ha cvcvumen
ashkis araj

amen


2003-2006