Передчуття

Наталья Романова Луганск
Вся в сльозах розхристаного неба,
Ледь жива блакиттю моря мрій,
Я біжу стежинкою до тебе,
Я жадаю чути голос твій.

Сум повітря голову хитає,
Думка в небо пташкою летить.
Погляд мій коханого шукає,
А душа...від холоду тремтить.