Свинкина дитинка

Наталья Романова Луганск
Народила наша свинка.
Що то в неї за дитинка?
Носик круглий, наче сонце,
Лізе зранку у віконце.
Каже "хрю" (коли накажуть),
Носик свій в багнюці маже.

І така ж вона тоненька!
І така ж вона маленька!
Може, інша то тваринка?
Ні! Це просто міні-свинка.