Опинитися в тво х обiймах...

Галина Ромащенко
 Опинитися в твоїх обiймах -
Ось найперша серед мрiй моїх.
В розумово-почуттєвих вiйнах
Образ твiй навiки перемiг.

Хочу тебе палко обiймати;
Це бажання, знаю, не мине...
Кращої тобi не вiдшукати -
То ж прийди i поцiлуй мене.

Обiймай i пригортай до себе,
I тримай, тримай - не вiдпускай!
Я давно так мрiяла про тебе, -
Тож цiлуй мене, не залишай!

У твоїх обiймах я воскресну...
Хоч таке намисливши, грiшу,
Та тебе, мiй Янголе небесний,
Залюбки, ти знаєш, спокушу.
 11.05.2002 р.