Невинний Зойк i Дощова Сльоза

Галина Тальнова
Невинний Зойк несеться у астралі.
Назустріч - Дощова Сльоза.
“Колись ми з Вами зустрічались?” –
до нього ніжно промовля.

Насупив брови, і глашає:
“Ніколи Вас я не стрічав,
і мене зовсім не вражає
Ваша замислена печаль”.

Сльоза нічого не сказала,
А лиш подумала: “Дурний!”
Несеться Галас у астралі -
у лімфі зоряних судин.