Щире кохання

Анастасия Ширяева
Я памьятаю те, як ти сказав "кохаю",
Благословення душ, і стук наших сердець,
Навіщо ти зробів це, я не знаю,
Проклав ти шлях любові навпростець!
Кохання це було, немов ясненька зірка,
Немов яскраве сонце в небесах,
Любові це була серйозна перевірка,
І потонули мі в її міцніх лучах!
Я дуже хочу щастя, і любові,
І радість бачити в очах твоїх,
Але нічого не поробіш із знущанням долі,
Ми переступим разом через цей поріг!


Присвячено Владу Глушко