Музъемысь мон нумыр луысал ке...

Эрик Казаковский
Музъемысь мон нумыр луысал ке,
Небытсал пыд улысь сьд сюез.
Нюлэскысь нош ньылпу луысал ке,
Чылкытсал котырысь омырез.
Бусыысь тюрагай луысал ке,
Крезьгурме ваньмызлы кисьтысал.
Инбамысь нош душес луысал ке,
Ваньзэсты син азям возьысал…