Справжн життя

Птиц Говорун
Суцільне пияцтво, суцільна риторика,
 вельмишановне панство, запрошую до столика!
Що будемо їсти,
 у що будемо грати –
Напевно, в дитинство?
 А може краще в гармати?
А втім. яка різниця, любі мої:
 зламані іграшки чи зламані долі?
Аби добре трималась глиняна маска,
 аби приємно звучала новітня казка….
Але потім ви залишитесь, кожен,
 сам на сам із своїм обличчям,
Тихенько промовите: «Милий боже»
 й знов надінете маску – вона вам личить