Не сила грати

575
Не сила грати в чужій спільноті
ці дивні ролі
Міняти маски щодня, щоночі.
про всяк випадок ...
Нести в душі чийсь давній спадок
Мабуть доволі,
Коли нуртує, коли клекоче
У кволім тілі
Шалена кров

©2006 Ingvar Olaffson