L

Асраи Деониский
LEX = ASRAI
Мій котик сіренький
я твоя мишка.
Тихенько залізу
до тебе у ліжко.
Вкушу, поцілую,
а ще пригорнуся,
бо в темряві спати
без тебе боюся.

ASRAI = LEX
Ой, моя мишка,
швиденько до ліжка
у лапки пухнасті
до мене залазь!
Закрий оченята,
нічого не бійся,
притулися до мене,
бо я....
Тебе приголублю,
тебе зачарую,
тебе закохаю
муркотінням своїм.