Не- публикуванн...

Данаил-Петров-Досев
ВНЕЗАПТНИ -СЪНИЩА- ВНЕЗАПТНАТИ
обувки под леглото при леглото при врата
дали съм викинг мила й мамо или
пък- дебютант

да не си кажат нещо тук хората
аз нищо не разбирам. момче зелено
ничие си облаците вятър лоша снимка
на - вода непубликувам туй
яде сърцето ще
превзема шипка там ще
инсталирам цикло-стил
и ще печатам облаци с мастило

да им слезеш до хамстерското
срано съзнание
само за да си по-съвременен
и - да те разиграят

те не знаят какво искат
или знаят

внезапни - сънища- внезапнати
загубих личтната си карта