Сестра

Иннокентий Флик
............присвячується Інгвару

Хіба сестра не пробачить брату?
...якісь ми нетутешні...
Ти живеш у моєму світі.
Поки що ти цього не розумієш.
Але зрозумієш.
Хіба я можу сердитись на брата-близнюка, чиї пологи я приймала дев’ять днів і ночей. Якому я майже мати. Хіба я можу сердитись на брата, з яким бігала по луках і лісах, змагаючись у стрільбі з лука. Наші стріли, що вражають так нещадно. Твої золоті, мої срібні. О ти неперевершений лучник! Пам’ятаєш твою срібну бричку, яку несли лебеді у вирій. Ми у ній сиділи і реготали, як скажені. А моїх жеребців? ...на всіх парах... і Сонце, і Місяць..
Сяду з Місяцем
в срібную бричку
та й поскАчу
за оковид
Долі...

Хіба сестра не пробачить брату?

Чи є прекрасніше тіло, ніж твоє? тіло твоє.
Чи є прекрасніше волосся, ніж твоє? твоє волосся.
Чи є прекрасніші очі, ніж твої? о ці очі.
...побажай мого тіла, очей барвінкових
побажай мого серця, душі і волосся...
TO HELL WITH YOU
BE DAMNED Your lyric
Лірік, люрік, лю
Ти прекрасний, як Сонце. Сонце...Ти і є саме Сонце!
Apollo.. Apollo… Apollo… All of Sun…All of Son… Oh love song…
Чи є прекрасніші вуста, ніж твої. Вуста твої… Kissing gently… gently...gently
 Вуста солодкі...
...вуста солодкі,
ром, шоколад і кава,
сигари дим п'янкий...

Яке щастя бути відображенням тебе, твоєю копією. Світити твоїм світлом, бути Місяцем, Луною, твоєю луною, твоїм ехом... удари серця рахувать твої...

Наше дитинство було найщасливішим, що було у моєму житті. Памятаєш наш човник?
...ми у нім лежали й зорі рахували, а одна плала нам на двох. Дивись!...
Потім все скінчилось. Ти пішов грати на своїй лірі, зі своїми Музами. Я блукаю лісами зі своїм почетом і зграєю улюблених собак. Собаки... Це, здається, єдине, що в мене лишилось.
Нам не дано бути разом.
...Всесвіт - холодний.
Ми - завше одні...
Сумні хто серця об'єднає,
Лебедю Білий?..
Нам не дано бути разом
Ми близнюки.
Кров. Голос крові. Інцест. Кровозмішення. Мішанина.
Міо, мі-о, мі О, діо, ді-о, Ді+О=
Хто ти? Аполло? – Діоніс?
Хто ти? Мужність? – Жіночність?
Хто ти? Довершеність?-Хаос?
Хто ти? Логос?- Пристрасть?
Хіба сестра не пробачить брату?
Все пробачаю. Твою красу, твою довершеність, твою недосяжність, твій холодний розум, твій аскетизм, твою ввічливість, твою шляхетність.
Все пробачаю. Свою самотність, свою недосяжність, свою дошкульність, свою мстивість, свою вічну цноту...
Вічне Сонце – Вічна Луна
Вічний Діо – Вічна Діана
Dios – Diosa
O Di – Lady Di
Di-di-di-ablo!
Artemis, Arte miss, miss Arte. Do you miss a miss Arte?
I’m only CYNTHia. I’d like to be your flower. Your hyaCINTH.
Хіба сестра не пробачить брату?
Все пробачаю. Одного не подарую тобі...
Сузір’я Оріона...


З подякою за використані уривки з творів Інгвара Олафсона, Валентина Лученка, Галини Тальнової.