noname 2

Дмитрий Марусич
Чого чекаєш серце?
Щоб зупинитися на мить?
Щоби відкрити тії дверці,
Де причаївшись мрія спить.
Та мрія, що світи єднає,
Та думки тисяч обліта,
Що душу мою й серце крає,
Та божевільна і одна.
Що десь за сивим небосхилом
Живе чарівниця – любов
І в наші душі загрубілі
Вона злітає знов і знов ...