Новое утро. Placebo-Pure morning

Лив Лебедева
Конечно, друг в беде – он друг
Но если с дурью – лучше
А если друг – и с бюстом вдруг
Одетый в кожу – круче
Конечно, друг в беде – он друг
А если друг – заводит?
Мы мыслим сжато
Это свято
И при плохой погоде
Конечно, друг в беде – он друг
Японка друг мне тоже
И если очень поднажать
Она разденется опять
И двинет мне по роже -
Конечно, друг в беде - он друг
Но друг в крови - прелестно
Мой друг сказал:
Экзамен сдал
И мы навеки вместе

Вот, утро
Дрожишь?
Круто
Дрожишь снова
И день - новый

A friend in need's a friend indeed
A friend with weed is better
A friend with breast and all the rest
A friend who's dressed in leather

A friend in need's a friend indeed
A friend who'll tease is better
Our thoughts compressed
Which makes us blessed
And makes for stormy weather


A friend in need's a friend indeed
My Japanese is better
And when she's pressed
She will undress
And then she's boxing clever

A friend in need's a friend indeed
A friend who bleeds is better
My friend confessed
She passed the test
And we will never sever

Day's dawning, skins crawling
Day's dawning, skins crawling
Day's dawning, skins crawling
Pure morning
Pure morning
Pure morning