Mol4anie...

Аляска Аляска
Mol4anie...
I vozdyh mojno rezat nojom.
Ot4ayanie...
Ved' mi gorim bezymnim ognem.

Poslannik...
Nebesnih il adskih sil.
Ti - strannik...
Menya s sobou ne priglasil.

Mgnovenie...
Mi bili vmeste i razowlis.
Zabvenie...
Ya ymolyau ti mne ne snis!!!