Тиша

Аня Зеленая
Дивись, не потурбуй цю тишу,
Цей спокій, це вагання.
Не бійсь, тебе я не залишу;
Які твої найкращі сподівання?
Чи передбачив ти поперед,
Що аж ніяк не вічна я,
І всіх таких невічних серед
БезсмЕртним-таки буде наше немовля.