Пляма

Аня Зеленая
Мабуть несповна розуму красуня:
Серед ночі, одна, нага
Купається...
Якби ж я міг до тебе приєднаться,
Та я не можу, я прикут.
Цілодобово би з тобой єднався,
Але у мене, крім отрут
Нема нічого. Як тут бути?
Як хочу я відчути дотик твоїх рук,
Та пляма на року моєм мазута -
Я - павук.