Моя Весна

Аза Нелех
Любов моя! Весна моя!
Тебе кохаю ніжно я,
Молюсь за доленьку твою,
Тебе кохаю і люблю.

Без щастя й долі не буде,
Де доля, там і щастя є,
Де вітер віє з висоти,
Там й дощик сіє на мости.

Там світить сонечко з небес,
Тебе кохаю я без меж,
Кохаю палко і люблю,
Як весну–матінку мою.

Любов моя! Весна моя!
Тебе кохаю ніжно я.
І вірю – щастя золоте
До мене в весноньку прийде...