Один чи два, чи може к лька

Аза Нелех
Один чи два, чи може кілька,
Чи може, може все підряд.
Так гарно грає десь сопілка,
Вогні на вулиці горять.

Горять, мов хочуть розказати
Про все на світі знов мені,
Неначе хочуть показати
Усі прожиті мною дні.

Уже смеркає, знову морок
І знову я іду кудись.
Шумить блакитно-сіре море,
Таке, як бачила колись.