Чи варто говорити про кохання

Аза Нелех
Чи варто говорити про кохання,
Чи варто говорить про це чи ні?
Чи варто говорити про бажання
В ту мить, коли зневірився в житті?

Чи варто йти по замкненому колу,
Чи варто говорити про любов,
Чи варто розмовляти про тривогу,
Чи варто повертатись знов і знов?

Я йду до тебе, ти мене стрічаєш
І проводжаєш поглядом своїм,
Чи маєш, чи в житті своєму маєш,
Хвилину щастя, щоби стать моїм?