Nur fur Mannen. Женщинам читать не рекомендуется...

Александр Андрейко
Tобі за все подякувати хочу –
За біль в душі і за безсонні ночі;
За те, що на жінок і на любов жіночу
Лиш ти одна змогла мені розкрити очі...
 *****

Жінкам віршів уже присв'ячено багато.
Останній вірш свій їм я також написав -
Хоч курви всі вони і вражі супостати,
Їх Бог, мабудь, на муки наші нам послав.

 Усі вони – бісівськеє поріддя;
 Без винятку – всі стерви, як одна;
 Пекельної геєни всі розпліддя,
 Лукава кожна з них – неначе сатана.

А мужики усі неначе подуріли:
- Не відчуваючи ніякої біди,
Весь час вони шукають ніжних, любих, милих –
Втрачають розум з-за якоїсь там п...зди.

 Воно ж у кожної лиш зверху трохи зап...зділось;
 Тії ж п...зди у них, їй-богу, в акурат
 (Якщо вона у є...лі не зносилась ) –
 З семеном разом буде може грам сто п'ятдесят.

І більше там нема на що дивиться;
Бо далі там – всього лиш кишки шмат.
І хоч на пику – такі різні молодиці -
Бог причепив всім п...зди на один і той же кшталт.


 Якого ж дідька ще тоді чогось шукати?
 Єсть в цім житті для всіх один лиш путь –
 Поки ї..еться – треба просто їх ї...ати,
 Бо, як-то кажуть, на тім світі – не дадуть.

 ***
А що ж любов? – то для жінок лише химера;
На жаль, її вони не здатні відчувать.
Навіщо ж мучиться з-за них, страждать якого хера?
Вони ж годяться лиш на те, щоб їх ї...ать...