Delirium tremor

Максим Черноморченко
 Agnus Dei lices Jovi
 Tempora mutantur сlavis
 Longa septima in nomen
 Deversorium fatalis

 Ave libitum ab ovo
 Penis - sic! - memento aqua
 Non fumare licet nova
 Dura ursus transit facta

 Mare nostrum - scripta manent
 Rigor mortis - vigor anus
 Vini vidi lex sed anim
 Dexter Gallia vulgaris

 Credo parvus vox delenda
 Carta compos mentos terra
 Casus belli est calenda
 Filis astra nihil spero...