Не йди!

Шатенка
Не йди, я благаю тебе, стій!
Зажди! Знаю я ти тільки мій!
Впусти ти мене в своє життя.
Прости... моє щире каяття.
Я без тебе не живу,
і не зможу більше жити,
назавжди тебе люблю,
і не зможу не любити.
Чуєш, голос мій охрип
І кричати я не можу,
Не почуєш ти мене,
Це мені не допоможе.
Не йди, я благаю тебе, стій!
Зажди! Знаю я ти тільки мій...
 14.06.2006