Israel Израиль

Гун
Israel - as God. It loves us. It always experiences us. He wants to make us more strongly, its selected people.
Only ... its methods are bureaucratic.

Израиль - как Бог. Он любит нас. Он всё время испытывает нас. Он хочет сделать нас сильнее, свой избранный народ.
Правда, методы у него бюрократические.