Люблю, кохання нi до чого...

Ольга Калиниченко
Люблю. Слова всі інші зайві.
Люблю і хочу привітать
В цей день, коли в святковім сяйві
Навколо друзі гомонять.

Люблю. Кохання ні до чого,
Бо два в цій мові поняття,
Щоб визначати, хай чудові,
Але все ж різні почуття.

Люблю за „щирість” комерсантську,
За мужність духу, розум, фарт,
Сумління, відданість, завзяття –
За те, що є в тобі азарт.

Люблю як друга, як партнера,
Як співрозмовника свого,
Хоч розмовляємо в етері,
здебільшого з мобільного.

Люблю, коли приїздив в гості,
Хоч дуже рідко то було,
Прогулянки в твоєму місті
Хоч не цураюсь і свого.

Люблю. Люблю тебе і крапка.
І щоб тут хто не говорив
Пошматувала б всіх на клапті,
Коли б мене ти не любив...