Раскаянье

Олэсь Пэтрив
Я думав – лиш присядем до вогню…
Навіщо ти у мені сонце відшукала ?..
І горя – море, і щастя – мало.
Солоні сльози мої губи цілували…
Я думав – лиш присядем до вогню…
17/04/06

Я думав – ми присядем до вогню…
Навіщо ти у мені сонце відшукала ?!
Я далі не один, а ти – одна.
Прощальний погляд з-за вікна.
Сльоза солона по щоці твоїй сповзала.
Я думав – лише сядем до вогню…
21/04/06

Я думал – мы присядем у огня…
Зачем во мне ты солнце отыскала ?..
И горя – море, и счастья – мало.
Слезу солоную ресница нездержала…