Песня про кеды на украинском языке

Сын Мира
Іду по базару,розбігаються очі,
І руки темтять наче вчора я пив.
І раптом побачив те,що я хочу-
Резинові кеди за 20 рублів.
Вищий гатунок,китайська резина,
І розмір як раз для моєї ноги.
Такого скарба не знайдеш в магазині.
Оце підфартило!!!Гигигиги!!!

І я розумію-життя-це так круто
І кеди у мене-найкраще взуття
Мене не візме ніяка отрута,
Бо в мене є кеди!Я буду співать!

Резинові кеди-взуття для народа!
Китайська резина-найкращий метал.
Резинові кеди-у нас така мода!
Резинові кеди і пива бокал!

І тільки-но я купив собі кеди,
До мене підкралася стая циган.
Такі підійшли собі,наче ведмеді-
"Ай,дай погадаю,молодой хулиган!"
Та я їм по черзі настріляю по вухам,
А я їх по черзі пну ногою під зад
В нових кедах я їх роздавлю як муху,
Нехай повертаються швидко назад!

І я розумію,що кеди-це круто
Бо в них я спроможний циган убивать
Мене не візме ніяка отрута ,
Бо в мене є кеди!Я буду співать!

Резинові кеди-взуття для народа!
Китайська резина-найкращий метал.
Резинові кеди-у нас така мода!
Резинові кеди і пива бокал!