Назад нема вороття...

Тамила Вергелес
Назад немає вороття...
І в полум'ї загинеш ти
Твоє життя, моє життя -
Двох різних вимірів світи.

Мовчиш? Мовчи... Немає слів...
Немає болю і бажань.
Чи ти хотів, чи не хотів -
Ти став причиною страждань.

Під сонцем всі ми як один,
А боги плачуть над двома...
Чи хто зупинить часу плин,
Щоб не приходила зима?...