лохнеськ любител н чейних ставк в

Тереза Славович
Коли ти прокидався
Під травневим дощем
Дихав так, що дим
Ішов з глибини нирок.
Жаби перелякано стрекотали в ставку
Утворюючи щось, до біса подібне на рок

І лохнеські любителі нічейних ставків
Сиділи тихо на дні
Вилазили після третьої чарки
Але виключно по новий гранчак
Вивчивши на поверхні нову порцію матюків
Тихо гинули з млявою скорботою на очах.