Good! Хорошо!

Джаан
- Well it is agreeable -
I shout angry.
 And I throw by eyes.

- It is very even good! -
You shout as the answer.
And you throw by your eyes.

And this is really good.

We are not pitty our eyes.
We simply throw out them!

---------------------------

-Ну и ладно -
кричу я, злясь.
И кидаюсь глазами.

-Очень даже хорошо!-
кричишь ты в ответ.
И кидаешься своими глазами.

Но это и вправду хорошо.