Вiддаю тебе. 06. 11. 96

Алла Шмелёва
Віддаю тебе осінній тиші
Хай вона тобі допомагає,
Хай вона тепер тебе колише,
Бо мене з тобою вже немає.

Віддаю тебе безмежній ночі
Хай вона обізветься журбою
Хай вона загляне в твої очі,
Бо мене немає вже з тобою.

Віддаю тебе смутному ранку
Хай небесна синь тебе ласкає.
Віддаю туманному світанку
Знай – мене з тобою вже немає.

Віддаю тебе безлистим кленам,
Хай розвіють спогади про мене
Віддаю тебе хмільному вітру
Віддаю тебе усьому світу.