13. 08. 97

Алла Шмелёва
Я не хочу кохання, що руйнує закони,
Що долає невпинність і творить світи.
Мені б трішки добра, щоб усі перепони
Перейти...
І спалить за собою мости.
Не потрібна любов, що серця підіймає,
Що всесильна і світла, безмежна як даль.
Я не прагну того, що горить не згорає,
Мені б трішки тепла, щоб забути печаль.
І як світло вогню я не хочу кохання.
Мені б трішки надії хоч хвильку, хоч мить.
Я не хочу романтики, сліз і прощання,
Мені б ніжності просто, бо дуже болить...