Не плач

Алла Шмелёва
“Я йду”. У відповідь ні слова.
“Йду назавжди”. Вона усе мовчить.
Немає сліз. Колись була розмова,
А зараз він піде, і щось болить.
“Не плач...” В душі щось обірветься,
бо він піде від неї назавжди.
Не плакати? А він не повернеться!!!
І хочеться кричати: “Ні не йди!”
“Чому?” У відповідь мовчання
і серця стук (несказані слова),
він йде, бо ще не знав прощання
і ще ніколи біль не відчував.
“Не плач...” Якби було можливо,
вона б втопила горе у сльозах,
але вона не скаже – будь щасливий
і сліз не буде у її очах.
Пішов, а вслід йому мовчання.
Не розумів , не вірив, не любив.
Він більше не знайде ніде кохання,
 бо тільки що навіки загубив.