Я благаю Тебе...

Басараб Андрей
Я благаю тебе , я благаю
Подивися в очі мої
Я ж кохаю тебе, я кохаю,
ніжно й трепетно, як ніхто

Та заглянути ти н зможеш.
Ні у очі. Ні в серце моє.
Ти і знати ніколи не будеш,
Що кохав я колись тебе.

А душа розривається з жалю
Від думок і страждань у сні,
Що не зміг я сказати ”Мила,
Ти подобаєшся мені...