You

Сергей Глинский
You`r in my mind, my sweet obsession,
My autumn leaf, my august light,
My dream, my sun - You`r my transgression,
My only star in sleepless nignt...

You`r in my mind, my little Fairy:
Without You - my heart is cold...
I can`t resist You - can not parry
Your feelings, oh, my rain of gold...