Ти тут, ти поряд... дивний сон...

Олэсь Пэтрив
Ти тут, ти поряд… дивний сон…
Загляне осінь до заплаканих вікон…
Грайлива ямка на твоїй щоці…
Твоє волосся розтеклося по руці…
І лише тінню вкрите твоє тіло,
І промінь сонця цілував тебе невміло.
Ти тут, ти поряд… дивний сон…
Осіннє листя колискову шепотіло…

2006/09/05 23:23