Водгук на камедыю Паулiнка

Сёмуха Дарья
Прыгожая сялянская дзяўчына,
Што працу любіць, любіць вышываць.
Ёй свет здаецца не пярынай,
Рэальна бачыць і вачэй не трэба адкрываць.

Паўлінка – зорачка на небе сінім,
Галубанька бяскрылая яна,
Здаецца птушкай мне яна, паўлінам,
Што ведае ўвесь сэнс свайго жыцця.
2005