Молитва во благо Пресвятой Богородицы

Леонид Давыдов
Ольге, ждущей сына

Молитва во благо Пресвятой Богородицы*

Пресвятая Богородица, спаси и сохрани детей наших отныне и присно веков,
Яко дети тебя в любви сохраняют, в Господе своём Иисусе Христе.
Любо нам жить во имя твое и благодарить Отца и Святога Духа ево,
Единов(оа) и неразделимов(оа) с Сыном, твоим последним.
Во благочестии живя, возрождаем тебя в детях наших
Отныне и присно, во веки веков.
Аминь

* - Окончание «е» Богородице не требуется.