Пра Кандрата Крапiву

Сёмуха Дарья
Пякучка-крапіва нас коле словам,
І трохі апякае вочы нам.
А байкі Крапівы для нас аснова
І правілы сапраўднага жыцця.
Вучыцеся чытаць паміж радкамі,
Спрабуйце разумець глыбокі сэнс,
Как не сустрэцца зноў з цецерукамі,
Каб навучыцца жыць і жыць умець!
12.2005