близнючий синдром

Тереза Славович
Пані літає у мандри
Пані шаліє з індастрієлу
Мої оголені леза
Втинаються у твоє
Серце
Не варто шукати причину
Гнилого єстєцтва і галасу
Мій дім складається з безладу
А пані із солі з перцем
Ти можеш  зайти на гостину
Мій дім завжди скраю від міста
В будинку знайти моє тіло і бавитись їм донесхочу
А потім  прийде субота
І я відправлюсь до церкви
Молитися за твої стегна
І невблаганні очі


Ми підем з цього міста
Та воно вже відклалося в наших мізках
Думки його перехожих повзуть на інвалідних візках
Янголи палять ватри резонно боячись зими
Варто залишитись зрячим,
Щоб бачить, як бог роздае стусани

Апофігей настає на ранок.
Місяць , ще вартує район
Я прокидаюсь о пятій.
Пью каву , чатую твій сон.
Десь о сьомій.
Стогни Роллінгів зітруть Морфея на порох
Це прокидаеться сусіда напроти
Він слухае рок.

Це близнючий синдром
Ми зрослися мізками ущерть
Лікарі розводять руками
Допоможе бром, або смерть.