A red, red, rose robert burns

Катерина Меркурьева
O, my love is like a red, red rose,
That's newly sprung in June.
O, my love is like the melody,
That's sweetly played in tune.

As fair art thou, my bonny lass,
So deep in love am I.
And I will love thee still, my dear,
Till all the seas go dry.

Till all the seas go dry, my dear,
And the rocks melt with the sun!
And I will love you still, my dear,
While the sands of life shall run.

And fare thee well, my only love,
And fare thee well awhile!
And I will come again, my love.
Though it were ten thousand mile!

-----------------------------------------

КРАСНАЯ РОЗА

Любовь моя - красная роза,
Что снова в июне цветет.
Любовь моя - словно мелодия,
Что сладко соловей поет.

И как чудесное искусство,
Так глубока любовь моя.
Любить вас буду, моя дорогая,
Пока не иссохнут вовеки моря.

Пока не иссохнут моря, дорогая,
И не растопит солнце горный лед!
Любовь моя, тебя любить я обещаю,
Пока песок жизни течет.

Сказав любви "Прощай", родная,
Расстаться надо нам на миг.
Но я вернусь, любовь моя,
Пусть между нами сотни миль!