Почуття

Елена Колина
В казковій долині,
В зеленому гаї,
Тай соловейко
Дивно співає.

Той соловейко
Так гарно співає,
Ніби сказати
Всім нам він бажає

Що є кохання
Справжнє на свiтi,
Що є почуття,
Нiжнiшi за квiти.
28.03.03