Беларусь краiна мар

Андрей Усик
Беларусь – краіна мар
І зямлі сапраўдны дар,
Толькі дзе я не бываў
Дык ніколі не спаткаў

Столькі радасці, цяпла,
Такой шчырасці, дабра,
Чым чароўна ты, мая,
Беларуская зямля.
15.03.2001 г.