Алешка

Рафкат Галиуллин
Кондэ хин унын артындан йугерэн,
Бер карашындан йылмаян, оялан...
Бэлки хин калахын наз гына карап,
Э башкорт малай - Рафкат,
тора илап.
Яратахын хин Алешканы,
минэн ныгырак.
Хунмэс мэнге,
хойоуемден усак.