за битката против атлантите

Данаил-Петров-Досев
тогава маорите...
беше южна
сега е северна но
ето как
потомци на нимброд човекоядеца
омешани със маори
си построиха кораби подобно нашите

останаха
предимно мелези
такава битка не ти трябва
между нимврод и маори
и там останаха
но тук
на корсика и хелеспонт
не са араби те

гледат с тъмните зеници
но не давид през тях надничаше
о атлантиди
отпреди 3 хиляди години
тук авторът намеква че там е имало нашествие
и тук-от тях
и че кортес е техен брат по майка по баща-иудей
затуй го пустнаха не ми се смейте не
недей

защо тогава моктесума...
не бъркайте исмайл със стейтсит