Останн й акорд

Марина Анненкова
Останній акорд
(до ювілею мого Міста)

Покручені руки старечі –
Вулички, руслом ріки прадавньої
Досягають самого дна душі.
Чуєш? Це його ритм, мого Міста –
Майстра, що заслужив на спокій,
 А втім ніяк не закінчить розмови.

 Так шкода будити бруківку
 Цокотом мешт на підборах
 І навіть легким шарудінням листочків нотатника.

 Натомість торкнутись клавіш ряду
 Будинків, зіграти останній акорд.

28.09.2006