14. 04. 05

Роман Панас
Я хлопчика любыла
Я з хлопчиком спала
Сама себе згубыла
И з горя засыпала

Вин мене покинув
Сердце мое розбыв
Вин така зараза
Сна мене лишив

Пью я вже недилю
Ничого я не им
Про виру и надию
Розказала друзем всим

Хлопцив знов кохати
Нехочу бильше я
Ночами буду спати
Липше я одна

Нехай соби гуляють
Горилку нехай пьють
Инших дивчат ласкають
Хай весело живуть

Буду я одненька
Жити поживать
И так моя ненька
Дитей пеленать