Никки Граймс. Каблучки

Владимир Маркелов
Лишь только музыка звучит,
А Джонни уж не спит.
Её подошвы – обалдели,
Вбивают пятки бит.
И сердце бешено стучит,
Горячая играет кровь.
Выстукивают ножки дробь.
ДорОгу на Бродвее
Чумному
 т а н ц у
 к а б л у ч к о в
 и К О Р О Л Е В Е!!!

* * *

TAP SHOES.
When music starts playing
Joanie hops to her feet.
Her soles are slaphappy
Her heels stomp the beat
Her heart starts a thumping
Her hot blood is pumping
Her still toes are drumming
Tell broadway she's coming
Make way for the new
 T a p
 D a n c e
 Q U E E N!!!
(Nikki Grimes adapted by Joanie Villeneuve)